info@gimnaspuntgroc.com

Ens trobaràs a

C/ Bonastruc de Porta, 24
17001 – GIRONA

Truca'ns:

972 220 884

Contacta amb nosaltres

Consentiment de la política de privacitat

10 + 1 =

FAQs

Preguntes Freqüents

Informació general

És necessari dur el carnet?

Sí, no has d’oblidar dur el teu carnet. Serà el teu accés; recorda que el carnet és personal i intransferible.

A partir de quina edat puc començar al centre?

L’edat mínima per començar al centre és de 17 anys. Els menors de 18 anys podran accedir amb l’autorització del seu pare/mare/tutor. Fes click per descarregar-te el formulari d’autorització de menors.

Com i quan puc sol·licitar una modificació de contracte o demanar la baixa?

El canvi de quota o la baixa pots tramitar-los a l’àrea de socis del web o a la recepció del club abans del dia 20 del mes en curs. Si intentes donar-te de baixa passada aquesta data, el sistema no et deixarà fer-ho.

Què passa si l’entitat bancària retorna el rebut?

En cas de devolució del rebut per part del banc, pots abonar-lo a la recepció del club o accedir a la teva  l’àrea de socis i pagar amb targeta de crèdit o dèbit.

Reserves

Què és necessari reservar?

És necessari fer reserva de les activitats dirigides. La resta d’espais es poden fer servir lliurement sense reserva prèvia.

Com puc realitzar les meves reserves?

Les reserves les pots fer des de l’àrea de socis de l’APP, des del web gimnaspuntgroc.deporsite.net/reserva/clases, telefònicament i pel quiosc del centre.
Quantes reserves actives puc tenir alhora?

Pots reservar un màxim de dues activitats dirigides simultàniament. Una vegada es finalitzi una de les activitats reservades, automàticament, el sistema et permetrà tornar a fer una nova reserva.

Puc reservar una tercera activitat dirigida?

Sí, li diem reserva exprés. Es permet una tercera reserva presencialment a la recepció del centre. Ha de ser amb un màxim de 30’ abans que comenci i sempre que hi hagi places disponibles. Això et permetrà fer una nova reserva mantinguent altres reserves actives.

Amb quina antelació puc reservar les activitats dirigides?

Pots fer reserves amb un màxim de fins a dues setmanes d’antelació.

Què passa si tinc reserva i no puc assistir-hi?

Si no pots assistir a una activitat reservada, l’has d’anul·lar amb la màxima antelació possible. A l’APP s’estableix que l’anul·lació de reserves s’ha de fer, a tot tardar, una hora abans que comenci l’activitat. Si no s’anul·la rebràs un avís per correu electrònic.

Com funciona la llista d’espera?


Si una activitat no té places disponibles, pots inscriure’t a la llista d’espera. Pots estar en una o diverses llistes d’espera alhora i no comptabilitzaran com a reserva. En el moment que hi ha una plaça disponible, tots els inscrits a la llista reben un correu electrònic on s’informa que hi ha una plaça. Després s’ha de tramitar la reserva perquè quedi validada.

Apunta't al canvi!

Àrea de Fitness PUNT GROC
C/ Bonastruc de porta, 24 17001 Girona
Tel. 972 220 884
Horari
De dilluns a divendres de 6:00h a 23:00h
Dissabtes de 9:00h a 15:00h i de 17:00h a 20:00h
Diumenges de 9:00h a 14:00h
Festius obert de 9:00h a 14:00h
Excepte 01/01, 06/01, 15/08, 25/12 i 26/12 i tots els diumenges del mes d'agost